2013. július 31., szerda

Penthouse 77 négyzetméteren

Mit gondoltok, van szerelem első látásra?:) Mikor megláttam ezt a pazar stockholmi penthouse lakást azonnal ez jutott eszembe. 77 plusz 30 négyzetméter gyönyörűség. Natúr természetes színek, semmi pazarlás és giccs, csöppnyi minimalizmus, hatalmas üvegfelület és szédítően vakító fényáradat. Igazi nagyvárosi idill. Tetszik az erkély, mely egy tengerparti ház hangulatát idézi, viszont ami picit csalódás a fürdőszoba falának megosztott színe, én maradnék a bordó színnél, az valahogy elegánsabb és jobban passzol a lakáshoz. Ettől az apró hibától eltekintve imádom!:)

Ti beköltöznétek?:)


Csók,B&C

2013. július 29., hétfő

Mi van a táskánkban? - Ha utazunk...

Egy hosszú, megerőltető utazás során mindannyian szeretünk frissen és üdén kinézni, láthatatlanná téve az utazás okozta megpróbáltatásokat. De mik azok a termékek amiket ilyenkor érdemes magunkkal vinni? A kényelmünk kielégítése mellett - kényelmes ruha, sál, nyakpárna, szemellenző, füldugó, könyv - fontos, hogy legyen nálunk fertőtlenítő kézgél, valamint nedves törlőkendő ami minden helyzetben életmentő tud lenni. Viszont azt se felejtsük el,  ilyenkor a csomagjaink mellett leginkább egy kézi táska van nálunk, így nagyon fontos olyan dolgok összeválogatása ami belefér ebbe a táskába. Cél a praktikusság. Ezért segítségképpen csokorba szedtem néhány, véleményem szerint nélkülözhetetlen és elengedhetetlen kelléket, ami egyetlen utazás során sem hiányozhat táskánkból. Így lesz tökéletes a megjelenésünk :)

Neked mi az a dolog, ami soha nem hiányozhat a táskádból?



Rúzs: MAC "Tropical Taboo Colour - Mineralize"
Essence Me&My Ice Cream highlighter gyöngyök
Kézkrém:Yves Rocher Beuté des Mains 
 Testpermet: Biotherm Eau de Paradis
Hajkefe:Braun Satin Hair
Ajakápoló: Carmex
Sminktáska: Mango
Napszemüveg: F&F

2013. július 28., vasárnap

Things I like today

Ebben a tikkasztó hőségben semmi mást nem kívánhatnék jobban, mint víz közelséget. Tenger, óceán, tó vagy strand bármi jöhet.:) Érezni a nap sugarát, a homok simogatását, a víz hűsítő erejét. Bágyadtan feküdni, pihenni, nevetni, kiélvezni a nyár minden pillanatát.:)

Ti mit csináltok ezen a csodás vasárnapon?


Csók, B&C

2013. július 26., péntek

Frizura ötletek hölgyeknek

Mi nők soha nem vagyunk elégedett a hajunkkal. Ha göndör egyenest szeretnénk, ha egyenes göndört és így tovább. Mindig valami újra, valami különlegesre vágyunk. Divatos, trendi, illeszkedjen stílusunkhoz és könnyen kezelhető legyen, ezek a legfontosabb szempontok mikor frizurát választunk. A nyár pedig csak még jobban fokozza a megújulás érzését. Nincs az a nő aki ilyenkor ne frissítené fel frizuráját. Persze valaki beéri a kevéssel is, de a bátrabbak akár egy egész stílusváltásba is belevágnak. Íme néhány híres és kevésbé híres inspiráló frizura ötlet, hogy még inkább tündököljünk. :)

A természetes vörös


A komoly barna

 

A merész szőke


A trendi ombre


A titokzatos fekete


Képek: Pinterest

Csók, B&C

2013. július 25., csütörtök

Tommy Hilfiger Ősz 2013

Tommy Hilfiger legújabb 2013 őszi kollekcióját az iskolás és kollégiumi évek ihlették. Meleg kötött pulóverek, szövetkabátok, tweed zakók, feszes komoly szoknyák nagyoknak és kicsiknek egyaránt. Mintázatban leginkább a csíkos és a kockás dominál, színekben viszont a tipikus Tommy Hilfiger színarzenállal találkozunk. Fiatalos, lendületes egy csipetnyi angolos konzervativizmus érzéssel.:)

Nektek hogy tetszik?

Képek: Buro247

Csók, B&C