2015. január 31., szombat

2015 siker hajtrendjei

Ki lehet mondani az idei év legnagyobb trendje a bubi frizura lesz rövidebb és hosszabb változatban. Akár a bolondos, kócos vagy az egyenes elragadó, tuti befutó, mert figyelemfelkeltő, sokszínű és tündöklő. Én több mint egy éve vágattam le a hajam vállig érő bubi frizurára, ami azóta - sajnos vagy nem sajnos - egyre rövidebb. :) Viszont borzasztó könnyű kezelni, nálam például tíz percig tart a göndör hajam egyenesre szárítani. Imádom. :)


Rosamund Pike színésznő hosszabb fazonú bubi frizurája mely elől hosszabb, hátul rövidebb sokkal arisztokratikusabb, elegánsabb vonásokat kölcsönöz a viselőjének még akkor is ha hullámos marad a haj.



Rövid, bolondos és nagyon bájos. :)


A tavalyi év ombre hajszínét idén is szeretni fogjuk, viszont sokkal visszafogottabb árnyalatokkal, ami már félhosszú hajnál is nagyon mutatós tud lenni.


Rövid és félhosszú szögletes frizurák


 Félhosszú loknik




A hosszú szőke haj soha nem megy ki a divatból, ezt mindenki tudja. Viszont vágásban és színárnyalatban megbolondíthatjuk kicsit ha mégis valami újra vágyunk. Az idei évben visszatér a szexi Bridget Bardot-féle frufrus frizura a pasik nagy örömére. :)



Egyik nagy kedvencem a természetes (vagy annak tűnő) napszítta, hosszú, homokszínű laza hullámok.


És végezetül a megunhatatlan, örök nagy szerelem a hosszú haj, vörös és csokoládé árnyalatokban :)


Kollázs: B&C

De ami a lényeg és a legfontosabb mindig csak akkor szép egy haj- legyen szó rövid vagy hosszú frizuráról - ha ápolt és egészséges. Ezt ne felejtsük el! :)


Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése